2021-08-30 08:18:47• hírek • Szatmár.ro

Nagy sikert aratott a hétvégi kaplonyi nyárbúcsúztató ünnepély - Képgaléria

Sztárfellépő nélküli falunapot, azaz nyárbúcsúztató ünnepélyt szerveztek a hétvégén Kaplonyban. A szombati rendezvényre több mint ezren látogattak ki a helyi futballpályára.

Sokan tartottak tőle, hogy a pénteki esőzések után szombaton is leszakad majd az ég, de úgy tűnik a fentiek tekintettel voltak a Kaplonyiak terveire, hiszen egész nap szép idő jutott az ünneplőknek.

Megyei Tamás Róbert polgármester szerkesztőségünknek elmondta, ezernél is többen látogattak a ki a focipályára, ahol egy igen sokrétű rendezvényt, kvázi falunapot sikerült megszervezni, igaz sztárfellépő nélkül, de mint kiderült erre nem is volt szükség, hiszen így is jól érezte magát aki eljött.



​A nap folyamán volt főzőverseny, amelyen 15 csapat vett részt, felléptek a helyi rézfúvósok, illetve a helyi Szivárvány Egyesület is tartalmas programokkal színesítette a rendezvényt.

Megyeri Tamás Róbert polgármester ezúton is köszönetét fejezi ki mindazok felé akik bármilyen módon támogatták ezt a rendezvényt, úgy anyagilag, mint bármi mással, illetve önkéntes munkával – nagy segítség volt.

A főzőverseny díjazottjainak jár a gratuláció, ahogy a zsűrinek a köszönet.































 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: